Skocz do zawartości
Mazzi

Problem Z Netem Pod Tytulem:

Rekomendowane odpowiedzi

witam

rozumiem ze macie DHCP i filtrowanie po adresie fizycznym?

jesli tak to:

nie masz zadnej mozliwosci

admin tak ale tylko teoretycznie

jesli to jakas rozlegla siec to fizycznie jest to bardzo czasochlonne

lepiej zmien MACa i daj znac adminowi

P.S. jak mala siec to spox da sie zrobic

tylko komu sie zechce?

:PPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to dziwie się, że w naszym kraju sieci są tak słabo zabezpieczone. W sumie ich działanie pozostawia wiele do życzenia. Moim zdaniem bez radiusa ani rusz.

Nie masz praktycznie żadnej możliwości namierzenia takiego delikwenta. Nawet jak znajdziesz u kogoś antenę na dachu to co mu zrobisz? nic...

Admin powinien zadbać o dobre zabezpieczenie sieci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawdę to dziwie się, że w naszym kraju sieci są tak słabo zabezpieczone. W sumie ich działanie pozostawia wiele do życzenia. Moim zdaniem bez radiusa ani rusz.

Nie masz praktycznie żadnej możliwości namierzenia takiego delikwenta. Nawet jak znajdziesz u kogoś antenę na dachu to co mu zrobisz? nic...

Admin powinien zadbać o dobre zabezpieczenie sieci :D

milusko... siec jest duza, zreszta i tak niewazne, bo admini maja studentow w du..e i wola kase trzebac, nie zwazajac ze my tez placimy...

komp jest podpiety w jednym z akademikow umcsu, cala pieczec nad siecia trzyma lubman z milutkim panem s. na czele...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup karte sieciową ode mnie za 10zł ;) nówka fumfel nie smigana :F i zglos zmiane maca i po klopocie ;p

P.S cos wiem o kradziezy macow w akademikach :D tosamo jest na felinie w akademikach AR, po kilku GB provider ( sieć AR - LUBMAN) zmniejsza przepustowosc biednym studentom :) to biorą chlopaki maca kolegi :P

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup karte sieciową ode mnie za 10zł ;) nówka fumfel nie smigana :F i zglos zmiane maca i po klopocie ;p

P.S cos wiem o kradziezy macow w akademikach :D tosamo jest na felinie w akademikach AR, po kilku GB provider ( sieć AR - LUBMAN) zmniejsza przepustowosc biednym studentom :) to biorą chlopaki maca kolegi :P

zeby zmienic maca nie musze od Ciebie Lukaszku karty kupowac :)

LubMAN ma wszystko w du..e i juz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi