Agrest Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 witam zastanawiam się nad zmianą zasilacza z podpisu na jakiś przyzwoitszy markowy zasilacz sprawa byłaby niby prosta i nie wymagała posta na forum ale... posiadam UPS UPS słyszałem o tym, że zasilacze z aktywnym PFC jak na przykład ten który chciałbym zakupić http://zenfist.pl/pID/56.htm mogą źle współpracować z UPS (tym bardziej moim) zastanawiałem się również nad rozwiązaniem tego problemu kupując ten http://zenfist.pl/pID/784.htm zasilacz z pasywnym PFC nie powiem że to rozwiązanie byłoby również korzystniejsze dla mojej kieszeni ;) !!!! proszę o poradę obeznanych w temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Moze lpeiej wez tego amacroxa http://zenfist.pl/pID/1026.htm ma pasywne pfc i niezla moc jak na ta cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 mmm ile wypowiedzi !!!!!!! nie nadążam czytać .... Grz cóż na temat tego zasilacza wiem tyle mniej więcej co o Silver Power (nawiasem mówiąc dzięki za odpowiedź) tego silver powera ktoś jednak kupił i ocenił niemniej jednak jestem otwarty na propozycje i rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 no taki tłum wypowiedzi że nie nadążam czytać mógłby się chociaż ktoś wypowiedzieć jak to jest z aktywnym PFC i UPsami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 jakbys uzywl wiszukiwarki to mialbys sporo do czytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 no fakt przeczytałem że lepiej jak się ma ups dać sobie spokój z zasilaczem z aPFC dzięki temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 albo kupic taki ups co daje prawdziwą sinusoidę a nie udaje ją :] mozesz sie tez pobawic w usunięcie układu PFC z zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) eee raczej to ponad moje siły :) ale dzięki za rade ;) a UPS jest w miare nowy choć tani zatem poszukam dobrej zasiłki z pasywnym PFC ma ktoś może tego Silver Powera 400 W ?? Edytowane 19 Lutego 2007 przez Agrest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...