alienth Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Witam, jak w temacie. Oczywiscie C2D, Nie mam za wiele czasu zeby przeczytac tony artykułów i opini na forach wiec zwracam sie z prosba do was drodzy forumowicze. Chce osiagnac OC na poziomie 3,4 - 3,6GHz. Wstepnie wybralem cos takiego: - procek: E4300 lub E6400 - ktory bedzie leprzym wyborem? E4300 ma wyzszy mnoznik, ale gozej z OC... - mobo wybralem Asus P5N-E SLI dobry wybor ? - ram: tutaj mam najwiekszy problem, chce kupic kostki 800MHz cl4, maja mi posluzyc tez w przyszlosci (jesli bedzie taka mozliwosc :rolleyes: ) Myslalem o jakis OCZ, PDP, lub geile ultra... 2x1GB oczywiscie... Cena max 2,2k. Oczywiscie jak sie da na czyms zaoszczedzic to moze byc i mniej. Po co przeplacac. Podzespoly musza byc w ofercie na www.apollo.pl bo tam bede kupowal. Bardzo was prosze o pomoc :) Edytowane 16 Lutego 2007 przez alienth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 1) e4300 2) tak 3) Na Twoim Miejscu dopłacił bym do Cruciali widziałem ostatnio na allegro za 1250zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 3) Na Twoim Miejscu dopłacił bym do Cruciali widziałem ostatnio na allegro za 1250zł Pewnie masz racje, ale memki musza byc w ofercie na www.apollo.pl Jakies inne memki ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 W Polsce jest taki problem, że dobry ram to tylko na allegro.... A co do memek to tak z opisów: http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/30714 Choć takie allegro oferuje za 800zł takie coś: http://allegro.pl/item165948206_a_data_2x1...12_gw_fvat.html naprzykład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...