s_noopy Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam Jestem posiadaczem E6300 w rev. B2 oraz pamiatek na micronach D9. Poszukuje plyty, ktora pozwolilaby mi na uzyskanie maksymalnego FSB przy uzytkowaniu 24/7. Nie poszukuje plyty z obsluga SLI, bo raz ze to podnosi koszty, dwa ze tego nie wykorzystam w zaden sposob. nie chcialbym wydawac na plyte wiecej niz 650zl. Przejrzalem topiki o plytach na forum i dlatego pytam sie jeszcze Was o opinie. Dodatkowo mam pytania: -Czy Asus P5B-D w rev. 1.04G tez nalezy do tych awaryjnych? Czy zmienilo sie na nim O/C? (brakuje tych informacji w faq w odpowiednim dziale, a by sie przydalo) -Czy Gigabyte'y DS3, DS4 wciaz maja problemy z O/C pamieci opartych o microny? -Czy warto rozwazac kupno Abita AB9? Czy sa tu jacys jego uzytkownicy? -Czy macie moze jakies inne propozycje? Od razu tez zaznacze, ze nie po to sprowadzalem takie pamieci, zeby brac chipsety na NVIDII ;) Pozdrawiam s_noopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A widziałeś strone główną PurePC?? Wiesz że jest tam test płyt głównych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 @dzikidaniel tak, co wiecej go czytalem. ale chodzi mi o wiecej opinii. O pytania, ktore zadalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...