spedi Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Kupiłem sobie dysk na Allegro i ma on na początku Bad Sektory, uniemozliwiają one format dysku. Czy są jakieś programy do formatowania dysku od jakiejś części ? Np od 100Mb dysku ? W grę nie wchodzi żaden HDD Regenerator. Dodam, że program producenta przywiesza sie przy starcie, jest to dysk Seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodziu Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zakładasz partycje od ~500mb dysku i jazda.... miałem dokładnie to samo, sposób działał bardzo długo. BTW: po jakimś czasie nawet ten dysk naprawiłem: hdd regenarator i jakimś cudem ?wd clear? mu bardzo pomógł. PS Dysk seagate 40gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spedi Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A jak FDISK ma problem ze spójnością ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodziu Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A jak FDISK ma problem ze spójnością ? Spróbuj może za pomocą partition magica bootowalnego albo spod windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 To spróbuj użyć PM jakiegoś, powinien sobie poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 jesli na samym poczatku masz bady to raczej kapa bo tam jest zapisana tablica alokacji plikow jak nie to pozostaje jeszcze lowlevel format ale to rzadko kiedy pomaga w takich sytuacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...