koti Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Ostatnio mam wielkie problemy z internetem. Provider wiecznie wmawiał, że wina leży po mojej stronie. Jak przyszedł ustawić antene to przy nim zacząłem robić formata, ponieważ cały czas obarczał wirusy i zaśmiecony system (a o system dbam). Oczywiście internet dalej działa źle, ale po formacie nie działa mi dźwięk w youtube. Zainstalowałem wszystko w takiej samej kolejności jak zawsze, w dodatku były to te same wersje. Sterowniki kx project, kodeki k-lite. Flash player w wersji najnowszej, a w przeglądarce włączone odtwarzanie dźwięku. Problem występuje zarówno na IE jak i Firefoxie. Dźwięk nie działa tylko na youtube, w google video i innych flashach wszystko jest ok. Kombinowałem z różnymi innymi packami kodeków, ale nadal to samo. Stosowałem się już do rad z tego tematu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...=brak+dźwięku ale nadal nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 lalalala la... :P Odpal ten pliczek - dodaj inf. do rejestru i ciesz się dzwiękiem, nie ma za co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Faktycznie nie ma za co, bo nie pomaga :lol: <joke> Plik ten był podawany już w topicu, do którego linka dałem w pierwszym poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 no właśnie... wydawać się może, że niektóre filmy z jutuba niechętnie współpracują z najnowszym flaszem... Niedawno zobaczyłem że 80% filmów mi nie działa, potem skojarzyłem to z zainstalwaoniem najnowszego flaszplayera do firefoxa... I faktycznie, w IE filmy działały, gdzie był stary plugin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Zainstalowałem na nowo drivery do dźwiękówki, kodeki, flash playera i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...