oliwa Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Witam Jak w temacie rzecz rozchodzi sie o to czy ktos widzial jakis sensowny test porownawczy i o jeszcze jedna rzecz jak to bedzie z EAX Mysle ze jest to wazny temat przy wyborze plytki glownej na nforce2. Pozdr OLWIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 moim zdaniem sound storm jest tak pomiedzy livem a audigy ale niektorzy twierdza ze jest nawet lepszy od audigy2 nie mialem okazji przetestowac tego osobiscie na dobrych glosnikach , poszukaj na forum bylo co o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 moim zdaniem sound storm jest tak pomiedzy livem a audigy ale niektorzy twierdza ze jest nawet lepszy od audigy2 nie mialem okazji przetestowac tego osobiscie na dobrych glosnikach , poszukaj na forum bylo co o tyma skad wiesz ze pomiedzy live a audigy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 nie wiem, jest to moje zdanie po przeczytaniu paru receznji na roznych serwisach , wiesz ogolnie jakosc takich kart muzycznych to mozna uslyszec na naprawde dobrym naglosnieniu , ja mam zestaw 2.1 samsunga i nie sadze zebym odczul jakas roznice ale na kozysc liva czy audigy przemawia fakt wydajnosci a co do jakosci dzwieku to juz sa wedlug mnie indywidualne odczycia sluchowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 moim zdaniem sound storm jest tak pomiedzy livem a audigy ale niektorzy twierdza ze jest nawet lepszy od audigy2 nie mialem okazji przetestowac tego osobiscie na dobrych glosnikach , poszukaj na forum bylo co o tyma skad wiesz ze pomiedzy live a audigy?? Pewnie tak mu sie wydaje, lub takie ma odczucia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...