esh0 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Otóż problem wygląda tak, że jest sobie film, zassany z Google Video. U znajomego działa bez problemów. U mnie natomiast otrzymuję komunikat (w SubEdit Playerze) "Operacja nie powiodła się z powodu błędu certyfikacji" lub (Windows Media Player) "Plik jest prawdopodobnie uszkodzony". Kodeki które mam to pełne KLite. Co ciekawe, na drugim kompie, gdzie również jest SubEdit i KLite film działa bez problemów... Czy ktoś miał może podobny przypadek, lub wie jak sobie z tym poradzić? update: poradziłem sobie. Edytowane 20 Lutego 2007 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Może pochwalisz się? Czasem nie były winne kodeki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) "Kodeki które mam to pełne KLite." sam sobie odpowiedziales na pytanie czemu Ci nie dziala. wywal to w pi.zdu ;) i zainstaluj ffdshow edit: ups nie zauwazylem ze problem rozwiazany ;) Edytowane 21 Lutego 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Tak - doinstalowałem XPCodec PAck (czy coś takiego) i działa... Zbijł mnie z tropu GSpot - w nim było, że mam wszystkie kompatybilne codeci... Dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Tak - doinstalowałem XPCodec PAck (czy coś takiego) i działa... Zbijł mnie z tropu GSpot - w nim było, że mam wszystkie kompatybilne codeci... Dziwne. GSpot czasami się myli. U mnie jest odwrotnie - dla niego nie ma kodeków, a filmy są odtwarzane jak trzeba, bo kodeki naprawdę są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...