Gość Bio Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) http://biops.ovh.org/ moje prace w photoshopie jak i te rysowane tradycyjnie - ołówek + tusz :] jak wam się podoba? oczywiście nie zmuszam ale jakby kto chciał to niech se kliknie reklamy googla :] oczywiście zapraszam do komentowania prac :] Edytowane 8 Marca 2007 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 kliknalem ;) strona mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ciekawe prace. Google kliknięte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Bardzo fajne prace, tylko ich oprawa jest gorsza. Moim zdaniem strona jest mało czytelna. PS. Google także kliknięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 dzięki ludzie dzięki :] no cóż... odnośnie oprawy... galeria jest zbudowana na skrypcie Coppermine Photo Gallery, ponieważ nie byłbym w stanie napisać takowej od podstaw... no cóż nie znalazłem także jakiejś ciekawej strony z layoutami... mam nadzieję że wybaczycie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Wybaczamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Spoko galeria, fajne rysuneczki i google kliknięte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 zauważyłem że u mnie nie wyświetlają się reklamy googla :-/ u was działa? czy ja mam coś z firefoxem :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...