Skocz do zawartości
metal

Grafa... jaka?!?!

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś miałem zamiar kupić gf3ti200gainwarda ale jakoś jeszcze nie kupiłem :D a tu patrze gf3ti500 winfasta za 689 zeta z wysyłką gratis!!! kurde chyba nie kupie tego gf3 :) znowu mam odjazd w głowie co wybrać :D a wy co byście wybrali a może jeszcze jakaś inna propozycja

wiem że to już kiedyś było i sorry za to ale wole poważnie rozważyć decyzję kupna karty żeby nie przewalić pełno kasy której zbytnio nie mam :D :D

O i jeszcze jedno jak bym kupił tego gfti500 to odczuje różnicę między gf2mx którego mam na moim sprzęcie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie wydaje ze roznica napewno bedzie.... i mam dokladnie ten sam problem.... ktora grafe wybrac :?: bo na tym tnt 2 to juz mnie szlak trafia w GTA 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prolink G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out 740.00zl

kreci sie spokojnie na 300/600 wiec masz za 740zl Geforce 4Ti 4400!!! najlepszy zakup!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prolink G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out   740.00zl

kreci sie spokojnie na 300/600 wiec masz za 740zl Geforce 4Ti 4400!!! najlepszy zakup!!!

Masz absolutną racje - sam cały czas żałuje, że kupiłem GF3 za 950zł.

Nie było to tak dawno, a teraz miałbym GF4 :(

Kupuj GF4 i się nie zastanawiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego przez pol roku zbieralem na gaina ti4400, ja mam koncepcje ze jak juz cos kupowac to lepiej poczekac i cos porzadnego kupic, oczywiscie bez przesady cenowej ale ti4200 od gaina tak strasznie drogi nie jest przeciez...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że procek odgrywa znaczącą rolę w współpracy z grafą :) więc nie wiem czy na moim cele1000 będzie widać jakąś różnicę miedzy gf3ti200gainward a winfastem gf3ti500 ??? widziałem test graf na tomhardwar i różnica między p3 800 a athlonem 1200 i p4 1800 była całkiem spora :? ale chyba cele1000 jest lepszy od p3 800 :D chyba... a jak nie to daje cele1000@1200 i chyba po problemie :D heh

a co do gf4 od prolinka to słyszałem że nie jest to dobry wybór a po za tym to nie mam ochoty już naciągać starych na kasę nawet o te ok.50 zeta bo i tak nie wiem czy wogóle coś kupią :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ze tak powiem bede uparty....

widziales Filtrowanie Anizotropowe na GF3 w porownaniu z Ati RADEON 8500???? widziales wydajnosc GF3 z wlaczonym filtrowaniem???

czytales wywiad z Carmackiem na temat wydajnossci DOOMA III na Ati i GF? .... jezeli nie to poczytaj...

a jezeli widziales to sam nie wiem czemu GF chcesz....no ale ..twoja kasa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...