palski Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Właśnie zje.... :cry: mi się myszka, trzeba będzie kupić nową, zastanawiam się nad "Microsoft OEM IntelliMouse Explorer 3.0 USB", ale jest trochę droga, jeśli macie doświadczenia z jakimiś tańszymi i przede wszystkim wygodnymi myszkami (mogą być zwykłe kulkowe) to nie krępujcie się i piszcie co polecacie. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam od niedawna optyka od A4 Tech - OPTO 415 :wink: Rolka :wink: , 5 przycisków :twisted: no i laser :twisted A optyk to optyk, zero awarii i czyszczenia :P :P Kosztowała mnie 70 zeta (wraz z podkaładką) :) , ale za to jest solidna i starczy na wieki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tak jest! Nie ma jak optyk! Żadnych kulek!!! Ja mam już pare miechów A4Tech Opto 315 i chodzi zajebiście! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a ja mam tego Explorerka i niezaluje !! porzadna mysza!!! za dosc spora sumke niestety ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a ja polecam A4Tech za 10zł:))) mam ja juz 4lata i dziala:) no i jak sie popsuje to nie trza majatku wydawac;) lub wez tez optyka jezeli masz kase' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jestem posiadaczem mx500 logitecha (200 zl) i powiem krotko mysz na cale zycie:P raz kupisz masz z glowy. Ten microsoft tez super mysz ale to sa jednak drogie myszki. Z tanszych to nie wiem nie znam sie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 kupilem logitecha ostatnio za 59 zeta i jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...