prov Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Witajcie, niestety moj GF6600GT poszedł do naprawy gwarancyjnej, potrwa to 3-4 tygodnie, a ja od piątku jadę na 2-megówce na PCI... :angry: Teraz mam trochę lamerskie pytanie... Czy do mojej płyty Soltek 75FRN2 mogę włożyć GF2 MX 400 64MB? Kolega ma możliwość mi pożyczyć, a to zawsze lepsze niż 2 megowe S3 (chociaz filmy chodza). Chodzi mi o to czy taka stara karta bedzie chodzila dobrze w moim slocie AGP. Wedlug instrukcji plyty jest on 4x/8x. A karty GF2 MX jakie byly? Nie starsze przypadkiem? Nie chce spalic sobie plyty wkladajac jakas zla karte... Pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 bedzie chodzic gf2mx byly @agpx4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prov Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 OK, dzięki, jutro ją zamontuję. A tak z ciekawości... jakie karty nie chodziły pod AGP 4/8? TNT2? Czy też by działała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...