Skocz do zawartości
Varrol

Pompki Swiftecha - ma ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś takową pompkę, bo przymierzam się do kupna bloku i może pompkę też wezmę. Ma regulację przepływu 400-1300l/h i jest bardzo mała ma ok 5cm szerokości, 9 długości i 9 wysokości (w porównaniu do EHEIMA nawet tego 600l/h jest znacznie mniejsza) - kosztuje ok 200zł.

Muszę tylko mojego EHEIMA 1250 sprzedać.

tu jest zdjątko:

http://store6.yimg.com/I/sidewindercomputers_1727_96172

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma Sicce robi  calkiem podobne pompki a dokladnie model "IDRA" http://www.sicce.co.uk/idra.htm oczywiscie pompka niema tych bajeranckich koncowek ale kosztuje przes polowe :-) 97zl

Cosik ci sie pomyliło, bo cena tej to 53$ czyli o 5 dolarów więcej niż Swiftecha - to cena ze strony, którą podałeś.

edit...

Hmm, znalazłem tą pompkę w Colisie za 97zł. - nie rozumiem skąd ta różnica w cenach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma Sicce robi  calkiem podobne pompki a dokladnie model "IDRA" http://www.sicce.co.uk/idra.htm oczywiscie pompka niema tych bajeranckich koncowek ale kosztuje przes polowe :-) 97zl

Cosik ci sie pomyliło, bo cena tej to 53$ czyli o 5 dolarów więcej niż Swiftecha - to cena ze strony, którą podałeś.

edit...

Hmm, znalazłem tą pompkę w Colisie za 97zł. - nie rozumiem skąd ta różnica w cenach.

no wlasnie jak kupowac to w Colisie za taka cene to by sie chyba oplacalo :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jest pdf do tej pompki.

A róznica w cenie, to pewnie marka +przejściówka wlotu by pasował do układu - chyba ;)

Nie zrozumiałeś mnie - ta sama pompka Sicce IDRA w sklepie Sicce (UK) kosztuje 53$, a w Colisie 97zł. Obie są bez przejściówek do wlotu (chyba, że te są dołączone).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozumiałeś mnie - ta sama pompka Sicce IDRA w sklepie Sicce (UK) kosztuje 53$, a w Colisie 97zł. Obie są bez przejściówek do wlotu (chyba, że te są dołączone).

oks, może chcą po prostu więcej zarobić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oks, może chcą po prostu więcej zarobić :P

??? Producent chce więcej zarobić niż sklep, który bierze od niego pompki ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejo jak mozecie to zarzuccie link do colisa bo ja nie znam tego

Trza trochę pomyśleć i np. wpisać www.colisa.com.pl - proste prawda? Jak jeszcze nie wiesz, to adresy Polskie zwykle wyglądają: www.nazwa.pl albo www.nazwa.com.pl a zagranicze www.nazwa.com.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejo jak mozecie to zarzuccie link do colisa bo ja nie znam tego

Trza trochę pomyśleć i np. wpisać www.colisa.com.pl - proste prawda? Jak jeszcze nie wiesz, to adresy Polskie zwykle wyglądają: www.nazwa.pl albo www.nazwa.com.pl a zagranicze www.nazwa.com.

wiesz co debilem nie jestem to taka uwaga ale probowalm colis a nie colisa bo z odmiany tak wynikalo i przez com weszlo jakies gowno a przez com.pl albo pl nie wchodzilo wcale wiec zachowaj dla siebie uwagi na niskim poziomie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi