Varrol Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ma ktoś takową pompkę, bo przymierzam się do kupna bloku i może pompkę też wezmę. Ma regulację przepływu 400-1300l/h i jest bardzo mała ma ok 5cm szerokości, 9 długości i 9 wysokości (w porównaniu do EHEIMA nawet tego 600l/h jest znacznie mniejsza) - kosztuje ok 200zł. Muszę tylko mojego EHEIMA 1250 sprzedać. tu jest zdjątko: http://store6.yimg.com/I/sidewindercomputers_1727_96172 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Sopoko Ta pompka na jakie jest średnice wężów i gdzie ją chcesz kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Sopoko Ta pompka na jakie jest średnice wężów i gdzie ją chcesz kupić ? http://store.yahoo.com/sidewindercomputers...cp300pumex.html Średnice, to 1/2 cala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Firma Sicce robi calkiem podobne pompki a dokladnie model "IDRA" http://www.sicce.co.uk/idra.htm oczywiscie pompka niema tych bajeranckich koncowek ale kosztuje przes polowe :-) 97zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 :arrow: zgrabna ta pompka. fajny ten patent z regulacja, jednak i ja nie moge sie pochwalic jej posiadaniem. wydaje sie byc interesujaca... moze ktos ma jakies linki do testow wydajnosciowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Firma Sicce robi calkiem podobne pompki a dokladnie model "IDRA" http://www.sicce.co.uk/idra.htm oczywiscie pompka niema tych bajeranckich koncowek ale kosztuje przes polowe :-) 97zl Cosik ci sie pomyliło, bo cena tej to 53$ czyli o 5 dolarów więcej niż Swiftecha - to cena ze strony, którą podałeś. edit... Hmm, znalazłem tą pompkę w Colisie za 97zł. - nie rozumiem skąd ta różnica w cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tutaj jest pdf do tej pompki. A róznica w cenie, to pewnie marka +przejściówka wlotu by pasował do układu - chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Firma Sicce robi calkiem podobne pompki a dokladnie model "IDRA" http://www.sicce.co.uk/idra.htm oczywiscie pompka niema tych bajeranckich koncowek ale kosztuje przes polowe :-) 97zl Cosik ci sie pomyliło, bo cena tej to 53$ czyli o 5 dolarów więcej niż Swiftecha - to cena ze strony, którą podałeś. edit... Hmm, znalazłem tą pompkę w Colisie za 97zł. - nie rozumiem skąd ta różnica w cenach. no wlasnie jak kupowac to w Colisie za taka cene to by sie chyba oplacalo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tutaj jest pdf do tej pompki. A róznica w cenie, to pewnie marka +przejściówka wlotu by pasował do układu - chyba ;) Nie zrozumiałeś mnie - ta sama pompka Sicce IDRA w sklepie Sicce (UK) kosztuje 53$, a w Colisie 97zł. Obie są bez przejściówek do wlotu (chyba, że te są dołączone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nie zrozumiałeś mnie - ta sama pompka Sicce IDRA w sklepie Sicce (UK) kosztuje 53$, a w Colisie 97zł. Obie są bez przejściówek do wlotu (chyba, że te są dołączone). oks, może chcą po prostu więcej zarobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nie zrozumiałeś mnie - ta sama pompka Sicce IDRA w sklepie Sicce (UK) kosztuje 53$, a w Colisie 97zł. Obie są bez przejściówek do wlotu (chyba, że te są dołączone). oks, może chcą po prostu więcej zarobić :P ??? Producent chce więcej zarobić niż sklep, który bierze od niego pompki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Varrol, a miałeś się przezucić na AC :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 varrol znam wiele przykaldow gdzie towar w sklepie jest tanszy niz u producenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Varrol, a miałeś się przezucić na AC :). Bardzo prawdopodobne, że do wakacji będę jaechał na AC. Na razie chyba tylko blok kupię (kasy nie ma). Chyba, że uda mi się sprzedać wszystko co chcę, to wtedy będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ejo jak mozecie to zarzuccie link do colisa bo ja nie znam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ejo jak mozecie to zarzuccie link do colisa bo ja nie znam tego Trza trochę pomyśleć i np. wpisać www.colisa.com.pl - proste prawda? Jak jeszcze nie wiesz, to adresy Polskie zwykle wyglądają: www.nazwa.pl albo www.nazwa.com.pl a zagranicze www.nazwa.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ejo jak mozecie to zarzuccie link do colisa bo ja nie znam tego Trza trochę pomyśleć i np. wpisać www.colisa.com.pl - proste prawda? Jak jeszcze nie wiesz, to adresy Polskie zwykle wyglądają: www.nazwa.pl albo www.nazwa.com.pl a zagranicze www.nazwa.com. wiesz co debilem nie jestem to taka uwaga ale probowalm colis a nie colisa bo z odmiany tak wynikalo i przez com weszlo jakies gowno a przez com.pl albo pl nie wchodzilo wcale wiec zachowaj dla siebie uwagi na niskim poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...