HugoZak Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zmieniłem MOBO, CPU i GPU. Okazalo sie ze MOBO (ASUS A8N-SLI SE) ma zasilanie na 24pin a moj zasilacz (NeoTec 420W) ma tylko 20pin. Zamierzam zakupic przejsciowke aby wszystko dzialalo i teraz pytanie czy bedzie dobrze dzialac? Nie bedzie niebezpiecznych dla sprzetu skokow napiec? Grafika jest na PCI-E ale slabiutka (ASUS GF6600). W FAQu wyczytalem, ze dodatkowe 4 piny potrzebne sa do zasilania "prądorzernych kart graficznych na PCI-E". Czy moja do takich nalezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Bylo.... Będzie dzialac i bez przejsciowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Bylo.... Będzie dzialac i bez przejsciowkiTrue - u mnie dziala bez ;] zostawia sie 4 piny od zasilacza wolne ;] Ale chętnie się dowiem czy aby nie lepiej sie w takową zaopatrzyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zamierzam troche pokrecic CPU wiec rowniez dolaczam sie do pytania czy jednak nie lepiej sie zaopatrzyc w taka przejsciowke? Nie chce aby wahania napiec byly zbyt duze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Zamierzam troche pokrecic CPU wiec rowniez dolaczam sie do pytania czy jednak nie lepiej sie zaopatrzyc w taka przejsciowke? Nie chce aby wahania napiec byly zbyt duze. Taka przejsciowka ci nic nie da. Bedzie taki sam efekt jakbys podlaczyl bez niej ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 OK dzieki za info. Mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie ok i nic nie spale ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...