Gość wojtassss Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam Kupilem pamięci jak w temacie, niestety w wydajności nie są one dużo lepsze niż poprzednie goodram 667MHz Wydaje mi się że coś nie tak mam w ustawieniach z spd wynika cl 5 rcp 5 rp 5 ras 18 rc 23 rfc 42 rrd 3 wr 6 wtr 3 Niestety nie wszystki skróty potrafię poprawnie przypisać do nazw w bios W bios mam następujące pozycje to co wiedziałem pozmienialem ram cas latency (cl) 4 ram ras to cas delay (rcd) 4 ram ras prechange (rp) 4 potem są jeszcze: write recovery time trfc trrd rank write to read delay read to percharge delay write to percharge delay static read control jest auto Jeśli ktoś wie jak to poustawiać tak żeby bylo dobrze to bardzo proszę o pomoc Powiem wam że czas oczekiwania pamięci mam 73,1 wydaje mi się że to bardzo dużo jak na pamiięci za 750zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 1.Na dole stron jest pole gdzie pisze: Wpisz slowa kluczowe 2.Piszesz np "Geil" 3.Otrzymujesz wyniki i szukasz tematu Twoich Geili 4.Znajdujesz, wchodzisz, pytasz :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) W MEMSET 3.0 masz skóty i pełne nazwy opóźnień. Poza tym od czegoś są google albo screeny z A64 tweakera na forum... Edytowane 1 Marca 2007 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...