GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 tak ale ja mowie ze na tyle poszedl na 1.8GHz normalnie chodzil bez problemu na 1720 - czy lato czy zima - mial 46*C max i @ll stable z peltem chcialem wycisnac z niego ponad 1.8GHz ale plyte zjebalem kurde mialem tez screeny z ta niska temp. ale wcielo je po ostatnim formacie dysku - zapomnialem backupu zrobic i powcinalo fajne rzeczy :( cieciu ze mnie jeden :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A to widze bardzo ladnie. Jaka to seria ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 SL5ZJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 To jest pierwsza seria na steppingu A1. To ciekawe jak ida na nowszym steppingu B1. Ma ktos jakies info ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A1 to dobra seria byla???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Przewaznie pierwsze serie sa do d... A tu taka ciekawostka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Przewaznie pierwsze serie sa do d... A tu taka ciekawostka. no widzisz - hehe aha zapomnialem dodac ze dogrzewalem tego proca prosze tu linka chodzil stabilniej po tym zabiegu wogle jak cos jest nowe to sie kiepawo kreci pozniej nabiera skrzydel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Cos Ty mu zrobil ? Bez coolera ??? - 95`C !!! Ile czasu tak smigal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 poprostu odkrecilem go z 1.7GHz na 1.5 zeby byl stabilny i wylaczylem pompke i gralem sobie w quake z pol godziny i dzialalo bez problemu :wink: ponad 100*C sie balem juz go zostawic bo weze od WC moglyby sie uszkodzic PS. proc to przezyl - to bylo wygrzewanie i dalej jest sprawny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Czy ja wiem. Bezpieczna temp. tego celka to okolo 70`C Ja bym nie ryzykowal :D Wiem, ze jest gwara ale jednak czekac te 2 tydnie bez kompa to padaka :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 dziwne ale ja sie nie balem - no co spalil by sie przeciez to nie AMD :D na 110*C pewnie tez bylo by stabilnie gdyby nie te węze od wc to bym sprobował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...