fi5h Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Moze to sie wyda super banalne i glupie :) ale cos ktos mi namieszal ostatnio w kompie podczas mojej nieobecnosci i teraz nie mam ogonkow w IE. :) Tzn jak wpisuje w pasku adresu to wszystko jest ale jak pisze np. ta wiadomosc to nie mam za chiny ludowe polskich znakow :) Niech mnie ktos oswieci i powie co tu ustawic moze, bo jestem strasznie zaspany a mnie to jeszcze denerwuje :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 menu widok->kodowanie->automatyczny wybór. Zasadniczo większość stron zgodnych z Html v.4 (czyli np. Tweak) ma polskie znaki kodowane przy pomocy standartu ISO-8859-2 (czyli jak nie idzie na autowyborze to musi pójść na "Europa środkowa (ISO)". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hmm nadal nic mimo ze mam na automatyczny to nadal nie mam ogonkow ale tylko gdy cos wpisuje do wyszukiwarki, gdy pisze posty etc. jednymi slowy tylko wtedy gdy pisze cos w jakimkolwiek okienku na jakiejkolwiek stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Oki doki juz wszystko w normie, przywrocilem sobie system z Ghosta i sie wiecej nie martwie :) jak sie znowu pokaze ten ewenement to bede myslal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Menu widok > Kodowanie > Europa środkowa (ISO) Powinno pomóc. Ale jeżeli nie to masz... problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...