boniek_pl Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 interesuje mnie ta obudowa ale nie wiem co za licho jest jej sercem (jaki ma zasilacz) i chcialbym sie dowiedziec bardzo :D . pliz help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Chieftec (sirtech) 360-202 z jednym wentylem. ok 2kg czystej wagi, dlugasne kable, bodaj 6 koncowek duzych i 3 male. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 #^@$#&^#%^^!%! o zasilkach chieftec bylo x razy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wiem ze o zasilakch bylo kupe razy ale skad ja mam wiedziec co siedzi w tej obudowie jak nie pisza o tym na stronie producenta ani nigdzie indziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 moze i bylo x razy ale w sumie sama jalowa dyskusja bez konkretow - moze ktos z posiadaczy by napisal mala recenzje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a co tu recenzjowac ? sirtec/enlight/chieftec - zasilacze bardzo przednie, imho już klasa średnia wyższa, przemyślana konstrukcja, jakość montażu komponentów na pcb bardzo dobra, wcale nie gorsza od enermaxa (mówie np. o eg365 którego użytkuje), napięcia trzyma wcale nie gorzej, cichutki -zazwyczaj koło 1300 rpm, chyba najlepszy stosunek jakość/cena (porównując do enermaxa/anteca/vanteca/qteca)w moim odczuciu, przynajmniej jeżeli chodzi o ceny ich w polsce. nic dodać nic ująć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 nie wiem o czym tu dykoutowac obudowki chifteka to masakra na pewno bedziesz zadowolony a o zasilacz sie nie martw , ja mam dobry zasliacz huntkeya 300w i to co widzisz w mnie w podpisie dziala bez problemu + jeszcze nagrywarka i tuner TV wiec luzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...