Gość Danters Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Wiem, że były już podobne tematy, ale ja potrzebuję pamięci do konkretnego zestawu. Mam X2 3600+ na Abicie KN9, więc liczę na dobre O/C. Muszę kupić zestaw 2x512. Na pewno będą to pamiątki na 667 MHz z CL4, teraz pytanie - jaka firma. Czy radiatory stosowane w pamięciach Geila coś dają? Może warto zainwestować w takie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Dosyć takich tematów, skoro były to czemu tam nie napisałeś?? :evil: Adata Vitesta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danters Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A coś takiego? http://allegro.pl/item171857001_szok_geil_..._fvat_odss.html CL3 :/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Adaty mają bardziej popularną nazwę, niż możliwości, na nie jedno krotne pytania o ich możliwości nastawała błoga cisza w tym temacie, stare Adaty a obecne to nie to samo. A Pan faktycznie mogłby się troszkę bardziej wysilić, bo o ile z tanimi 1gb kostkami jest dość spory delemat, to 512 są bardziej popularne i dużo, dużo więcej o nich na forum. W pamięciach polecam szukać... Co człowiek, to opinia, ale osobiście nigdy nie ceniłem Geil'i. Bynajmniej Geile DDR2 to żadna rewelacja i nie jeden ich użytkownik to potwierdził. Poza tym osobiście w przypadku 1GB szukałbym jednej kostki 1GB, z biegiem czasu dokupił bym drugą i tyle. A i tak ten cały dual to tylko benche i marketing... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Wiem, że były już podobne tematy, ale ja potrzebuję pamięci do konkretnego zestawu. Mam X2 3600+ na Abicie KN9, więc liczę na dobre O/C. Muszę kupić zestaw 2x512. Na pewno będą to pamiątki na 667 MHz z CL4, teraz pytanie - jaka firma. Czy radiatory stosowane w pamięciach Geila coś dają? Może warto zainwestować w takie :) sprzedaje wlasnie adaty takie jak w sigu masz kase to wal do mnie na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...