Skocz do zawartości
Gość Danters

Ddr2 - Jakie Pamięci Dla X2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Danters

Wiem, że były już podobne tematy, ale ja potrzebuję pamięci do konkretnego zestawu.

Mam X2 3600+ na Abicie KN9, więc liczę na dobre O/C.

Muszę kupić zestaw 2x512. Na pewno będą to pamiątki na 667 MHz z CL4, teraz pytanie - jaka firma.

Czy radiatory stosowane w pamięciach Geila coś dają? Może warto zainwestować w takie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adaty mają bardziej popularną nazwę, niż możliwości, na nie jedno krotne pytania o ich możliwości nastawała błoga cisza w tym temacie, stare Adaty a obecne to nie to samo.

A Pan faktycznie mogłby się troszkę bardziej wysilić, bo o ile z tanimi 1gb kostkami jest dość spory delemat, to 512 są bardziej popularne i dużo, dużo więcej o nich na forum. W pamięciach polecam szukać...

Co człowiek, to opinia, ale osobiście nigdy nie ceniłem Geil'i. Bynajmniej Geile DDR2 to żadna rewelacja i nie jeden ich użytkownik to potwierdził. Poza tym osobiście w przypadku 1GB szukałbym jednej kostki 1GB, z biegiem czasu dokupił bym drugą i tyle. A i tak ten cały dual to tylko benche i marketing...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że były już podobne tematy, ale ja potrzebuję pamięci do konkretnego zestawu.

Mam X2 3600+ na Abicie KN9, więc liczę na dobre O/C.

Muszę kupić zestaw 2x512. Na pewno będą to pamiątki na 667 MHz z CL4, teraz pytanie - jaka firma.

Czy radiatory stosowane w pamięciach Geila coś dają? Może warto zainwestować w takie :)

sprzedaje wlasnie adaty takie jak w sigu masz kase to wal do mnie na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi