smagal jr. Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) witam, jeszcze jakis rok temu moja drukarka drukowala bez problemu... rok lezala...kurzyla sie i jak ją podlaczylem to okazalo sie ze: - po podlaczeniu do pradu glowica "suwa sie" i rolki chodza (tak jest jak sie tą drukarke do pradu podlaczy) - po chwili glowica zatrzymuje sie tam gdzie powinna (po prawej stronie) - jednak gdy otwieram klapke od drukarki to glowica nie przesuwa sie do srodka... - czytalem ze problem z tych drukarkach jest taki ze glowica zostaje na srodku a moja jest tam gdzie byc powinna - nie reaguje na otwarcie i zamkniecie klapki - przytrzymujac dluzej jedyny przycisk na niej glowica przesuwa sie raz w lewo raz w prawo i znowu wraca na pierwotne miejsce czego to moze byc problem? dodam ze rok temu kupowalem nową glowicę. i prosze nie pisac zebym kupil cos nowszego bo jak na razie mnie na to nie stac a ta drukarka bdb. drukuje (drukowala) wie ktos jak mi pomoc? bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam.. Edytowane 3 Marca 2007 przez smagal jr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Głowica pada. Miałem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...