Techno_Boy Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Witam, czy jest jakiś programik który wskazywałby temperaturę procka podczas grania - najlepiej tak jak fraps. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 W SpeedFanie można włączyć logowanie temperatur (Configure | Log). Można też oglądać wykres temperatur (zakładka Charts). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Yogick czytaj ze zrozumieniem PODCZAS GRANIA !! Techno Boy Jeśli uzywasz Rivy to w pluginach włączasz NVSU.dll >> potem dajesz Setup i zaznaczasz show in OSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Chodziło mi że może później po graniu sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Yogick czytaj ze zrozumieniem PODCZAS GRANIA !! Techno Boy Jeśli uzywasz Rivy to w pluginach włączasz NVSU.dll >> potem dajesz Setup i zaznaczasz show in OSD. http://img111.imageshack.us/img111/4950/rivaur6.jpg Mi się rownież przyda. Dzięki, należy się DUŻE PIWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Primo - nie cytowac obrazkow bo sie poirytuje. Secundo - czy ja widze nForce system boards? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Zrozumiano :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...