Uzurpator Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Witam. temat jest offshotem stad: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=227095 W skrocie: 2xopteron 270 Grafika prawdopodobnie SLI. (aczkolwiek na poczatek bedzie stock - coby mnie te chlodzenie nie zrojnowalo) Northbridge Problem: Plyta ma mocowanie na socket 423 / 604 (xeon tudziez stare pIV) Lacznie 5 blokow ;) Zakladajac, ze jakis wytworca zrobi mi zapinki na ten dziwny socket - bloczki albo od kynka (tanio na allegro, ale ten belkot mnie rozwala) lub reality.net. Duza chlodnica poza obudowa (pasywna, cos na ksztalt kaloryfera) + pompka + rez :P a) jaka pompka w okolicach 150 zet, cenie cisze i maly pobor mocy b) jak to polaczyc - szeregowo (pompa -> cpu1 -> cpu2 -> gpu1-> gpu2 -> nb -> chlodnica -> rez) czy jakos inaczej. Mam wrazenie, ze przy takim ustawieniu, to bedzie water-heating ostatniego elementu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 ja sie zapytam inaczej: dlaczego akurat 2x opterondual!? do czego Ci to ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 ja sie zapytam inaczej: dlaczego akurat 2x opterondual!? do czego Ci to ;) ?Raytracing, pisanie wielowatkowego softu oraz pokazanie, ze wielki jest moj, ten... zapal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...