Rooz Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 witam, chyba zdecyduje sie na wymiane plyty glownej w moim laptopie, mam okazje wymienic na zupelnie nowa plyte prosto od producenta, czy musze do takiej plyty wgrac bios, czy moze cos innego aby "ruszyla" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Czy naprawde ludzie sadzicie, ze na tym forum sa wrozki, wrozbici i jasnowidze ??? :mur: :angry: Moze podalbys wiecej szczegolow odnosnie laptopa ?? jaki to model i co jest nie tak ze stara plyta skoro chcesz ja wymienic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 a to ma jakies znaczenie ? mysle, ze w kazdym laptopie wymiana plyty wyglada podobnie ... ale jesli ma to pomoc to laptop jest firmy dell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Rooz Ma to wielkie znaczenie Nie uważasz że laptopów firmy dell jest bardzo dużo rodzajów i typów? podaj dokładne parametry inaczej nikt nie bedzię odpowiadał i wróżył z fusów :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 No a od kiedy się sprzedaje płyte bez biosa? :lol2: Skoro jest nowa to montujesz i musi działać. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 witam, chyba zdecyduje sie na wymiane plyty glownej w moim laptopie, mam okazje wymienic na zupelnie nowa plyte prosto od producenta, czy musze do takiej plyty wgrac bios, czy moze cos innego aby "ruszyla" ? Sprobuj odpowiedziec sobie na moje pytanie: Mam okazje wymienic w laptopie procesor na nowy bo stary jest za wolny, czy musze miec do tego konkretna podstawke pod procesor, czy moge go wsadzic byle gdzie? Jak ktos slusznie zauwazyl, albo to jest jakas podpucha z Twojej strony albo nie wiesz o co pytasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...