Skocz do zawartości
Marrrcin

Re-volt

Rekomendowane odpowiedzi

Re-Volt to wyścigi małymi, zdalnie sterowanymi samochodzikami po dużych trasach w których dla urozmaicenia można atakować przeciwnika dostępnymi w grze broniami. Wiele osób pewnie zna tą grę, ale nie wszyscy więc tym którzy ją znają polecam powrócić do tej 8-letniej już gry i ponownie w nią zagrać. Natomiast Ci którzy jeszcze nie mieli okazji zagrać w niech ją po prostu ściągną bo teraz ta gra jest już dostępna za darmo. Można ją ściągnąć np. TUTAJ(51 MB). Co do powyższej wersji to nie zawiera ona muzyki w grze, co jest wielkim minusem gdyż odbiera jej to bardzo dużo z klimatu. Dlatego polecam "załatwić" :lol: sobie pełną wersję z Soundtrackiem. Mimo wieku gra trzyma się bardzo dobrze a grafika wcale nie jest odstraszająca, a wręcz przeciwnie miła dla oka. Piszcie tutaj o swoich wrażeniach i dokonaniach z tej gry, jeżeli byliby chętni to moglibyśmy zorganizować jakieś małe rozgrywki Online przez Hamachi.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Marrrcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam jak w to grałem właśnie jakieś 7 lat temu :) Chyba jakimś specjalnym samochodzikiem było ufo, grałem z zapałem i była to jedna z moich ulubionych gier.. Pamiętam, że była jeszcze wersja na DC i jeszcze jedna mapa a mianowicie sklep utkwiła mi w pamięci. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Tez to pamietam. Nie wiem jakim cudem ale zagrywalem sie w to jako berbeć z kolegami ;]] - i rowniez pamietam sklep ;]]].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj przypominaja mi sie stare czasy:) pamietam jak gralem w ta gre nocami:) nie pamietam juz na jaki sprzecie, ale ustawialem grafike w 640x480 w full detalach i aa, zeby bylo jak najladniej i plynnie:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem nia w roku premiery a dopiero po kilku latach stala sie popularna wsrod kolegow.

chcialem ja przejsc ale koncowka byla trudna, i wynajalem mame do pomocy z trainerem, wyszukiwala gwiazdke i ja odpalala na numerycznej gdy ja jechalem, niestety nie udalo mi sie jej ukonczyc bo pod koniec gra crashowala. To byla jedna z pierwszych i nielicznych gier przy ktorych bardzo mocno udezalem w biurko przy nieudanych probach przejscia, raz rozwalilem spacje :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah cóż za genialna gra :D Kiedy byłem mały ( nie tak dawno temu ;) ) to zagrywałem się w nią prawie tak jak w NFS 2 :lol2: Grafika troche mi nie pasowała bo klimatu ciut brakowało ale to tylko mnie to bolało :) super market i zabawkarski były chyba the best :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

To ta gra miała multiplayera? Eee to był czasy gdy płaciło się gruby hajs za internet przez modem więc w Polsce i tak się zbytnio nie grało ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ta gra miała multiplayera? Eee to był czasy gdy płaciło się gruby hajs za internet przez modem więc w Polsce i tak się zbytnio nie grało ;]

Eeee, no bez przesady, to w koncu rok 1999. Ma MP po LAN (chyba IPX).

ps. Quake 1 tez mial MP, a 3 lata starszy (1996) ;)

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to klasyk arcadowych wyścigów :) Szkoda tylko że nie było Split Screena ale to nie te czasy ;)

No szkoda, ale grałem raz na lanie z kumplem.Grało się ogólnie fajnie tylko że kolega był troche cienki wyprzedziłem go o 700 metrów. :D A tak btw to byliby chętni pograć po necie przez Hamachi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może tylko najpierw musze se sprawdzić co to jest HAMACHI.

PS:Może jakiś turniej jak by byli chętni.

EDIT: Z tego co zrozumiałem na wikipedii to mogą być różne te hamachi więc może ktoś podać linka do jakiegoś dobrego i najlepiej jeszcze instrukcje obsługi.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamachi służy do tworzenia wirtualnych sieci LAN.Jedna osoba zakłada sieć a reszta się dołącza.Potem wszyscy użytkownicy mogą robić wszystko to co w normalnym LANie czyli np. grać lub wymieniać się plikami.Najlepiej jest ściągnąć najnowszą polską wersję 1.0.1.5. Jakby co to moje GG 9369165.

Edytowane przez Marrrcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi