Havoc Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Mam na sprzedaż mobo w której siedział celeron, sam nie wiem chyba jakiś 400mhz. Problem w tym że nie mam sdr'ów i nawet tego nie mogę uruchomić. Nie wiem co to za płyta. Pomożecie odkryć tą tajemnicę? :D foto 1 foto 2 foto 3 pierwszy szlak prowadzi do DFI...ale przejrzałem każdą płytę na tym chipsecie i albo nie mają jej w spisie albo jestem ślepy albo nei wiem...ale nie ma takiej, podobne są ale inny układ elementów, lub np. 2 złącza ISA zamiast 3. Zgłupiałem, co to kurcze jest?? Edytowane 4 Marca 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 ANTEC MB-6881 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki...ale jesteś na 100% pewien, tu jest NB Via a w/g info na jednej ze stron o tym antecu tam siedzi Intel 440BX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadhead Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) może Antec 681V13 / Shuttle-HOT 681V ? Edytowane 4 Marca 2007 przez deadhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredeK Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 ANTEC MB-6881MB-6881 jest na Intelu ;) http://eu.shuttle.com/archive/de/681v.htm prawdopodobnie to, oznaczenie modelu widać na pierwszej fotce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 faktycznie na naklejce obokj socketa jest http://img409.imageshack.us/img409/5769/schowek01vc9.jpg to jest to oznaczenie? CZyli to ta shuttle HOT-681V, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...