Mr.Martin Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam zamierzam zlozyc nowy komputer ale niezdecydowalem sie ejszcze na pamieci. Komputer bedzie oparty o C2D 2.13Ghz ktorego bede podkrecal ( pozniej wymiana na C2D o FSB 1333MHz) Posrod roznych ofert wpadly mi w oko owe pamieci : Corsair Twin2X DDR2 2x 1GB 800MHz CL4-4-4-12 low latency PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 EPP 800MHz CL4 / 1000 MHz CL5 OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 CL4-4-4 Jak widac te ostnie OCZ sa tansze o 100zl od poprzednich - zawsze to jakas oszczednosc ale czy warto ? Doradcie ktore z powyzszych wybrac ? ( a moze jakies inne propozycje - cena nie moze przekroczyc tych proponowanych wyzej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Te OCZ tez podkrecisz do 1000MHz a nawet troche wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shady Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja również proponuję OCZ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ja tez zaczynam miec do niej coraz wieksze checi :) najpierw bylem napalony na Corsair ale ponad 100zl bedzie w kieszeni :) orintuje sie moze ktos na jakich kosciach one sa robione (mowa o OCZ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) a mam jeszcze jedno pytanko - czy ten Corsair czy Patriot w przypadku braku OCZ ? Edytowane 6 Marca 2007 przez Mr.Martin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Jak nie będzie OCZ to Patrioty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 o wlasnie tez bylem napalony na te pamieci co podales czyli OCZ ale niestety znikaja a dystrybutor ich nie ma :( a jak gdzies sa to pozawyzane ceny bo wiedza ze to ostnie sztuki Czy w takim razie te Patriot beda tez dobre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...