irnlng Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mam nowy dysk (ma miesiac) a cholerny SpeedFan pokazuje mi, ze jego Fitness jest na oko 90%, brakuje jednej kreseczki do pelnej. Czy mam sie martwic o dysk, czy to wina speedfana? czy mozna to zweryfikowac innym programem? jakim? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nie martw sie. Kazda baraccuda w tym programie ma 75% albo mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 np moja ma jakieś 40%... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 dzieki chlopaki. mialem niezle cisnienia... fajny program w ogole, tylko jak zmniejszylem obroty do 24% to wentylator na procesorze stanął... dzieki za slowa otuchy raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 U mnie baracuda ma jakieś 40% z 2-letni IBM 100%. Ciekawe są te baracudy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja mam na BII fitness 2 kreski !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Speed fan rzeczywiście jest fajny ale raczej niedokładny. U mnie temp. na nim a na biosie różni się o 5st. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...