Gość markee Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Mam stare radiatorki od Zalman-a i chciałem je przykleić taśmą 3M na pamięci mojej karty graficznej. Jednak radiatorek jest węższy, niż powieżchnia pamięci (nie pokrywa całej kości, zostaje około 1 mm) No i tu jest problem, bo nie wiem czy naklejać? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Mam stare radiatorki od Zalman-a i chciałem je przykleić taśmą 3M na pamięci mojej karty graficznej. Jednak radiatorek jest węższy, niż powieżchnia pamięci (nie pokrywa całej kości, zostaje około 1 mm) No i tu jest problem, bo nie wiem czy naklejać? Prosze o pomoc. No tym mnie zabiles :| 25 lat na karku i zadajesz pytania jak male dziecko Oczywiscie ze oplaca sie naklejac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) No tym mnie zabiles :| 25 lat na karku i zadajesz pytania jak male dziecko Oczywiscie ze oplaca sie naklejac Przeglądając forum PurePc natknołem się w dziale s.478 IC7 na coś takiego: Po odklejeniu radiatorków z PWM temperatura spadła mi o 10 stopni??? No i tu ubolewam nad faktem iż: czy po naklejeniu temperatura napewno spadnie, bo ów karta nie posiada czujnika temp. No i te radiatorki nie pokrywają całych pamięci. PS. No i nie rozumium co to ma do wieku? :D Edytowane 6 Marca 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Fizyka..... [; Temperatura moze lekko sie podniesc ale tylko w momencie kiedy w obudowie powietrze stoi i nie ma zadnego przewiewu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Czyli rozumiem, ze jeżeli moja karta ma chłodzenie zalmana to przyklejać. No i biore się do roboty. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...