radeksz Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witam mam taki problem wrzuce plytke do dvd i gdy ja wyciagne i wsadze nastepna to widzi poprzednia plyte, tak samo mam ze stacja dyskietek dopiero ponownie urchomienie kompa pomaga. Prosze o pomoc bo mnie to irytuje strasznie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 a F5 nie pomaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Odswiezanie nie pomaga ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Niech zgadnę, masz zwykły napęd DVD - bez nagrywarki DVD? Edytowane 10 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Nagrywarke RW , ale podobny problem jest ze stacja dyskietek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 zamiast restaru systemu zamknij eksplorera albo sie wyloguj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Też mi się tak zdarzało, wystarczy wyjąć płyty z napędów, wejść w mój komputer i spróbować je otworzyć tak jakby płytka w środku była, windows wywali błąd że brak nośnika albo otworzy pusty folder wtedy. Jest już okey, wkładasz płytę i otwierasz bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...