Hipo Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witam. Płytka jak w temacie wyżej, zaktualizowałem bios i mobo zdechło. Chciałby sflashować ją jeszcze raz, do tego celu potrzebuje instrukcji jak spreparować odpowiednia dyskietke startową z flasherem i odpowiednimi parametrami do niego oraz plikiem autoexec.bat tak aby po uruchomieniu automatycznie zaprogramowało bios. Wiem że taka instrukcja była gdzieś na forum ale niestety nie potrafie jej odnaleźć i nie mam komputera na chodzie, korzystam z uprzejmości znajomego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 To samo u mnie. Wyślij na gware nic innego sie nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Jest to troche ekstreme ale w 100% wykonalne czyli HOT FLASH. Musisz miec jedynie ekstraktor do PLCC32 ( ja stosowałem zyłke wedkarska) znależć mobo z identyczna koscia biosu itd... Tylko pytanie czy boisz się ciemnosci :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ja się nie boje tylko nie mam u kogo przeprowadzić hot flasha. Może jakaś dobra dusza ma dostęp do programatora ? proszę pisać jak coś na priv a jak będe miał dostęp do kompa to się odezwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...