piotrekpol Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 witam wszystkich poszukuje odpowiedzi na pytanie czy pamiec ecc bedzie dzialac na plytach z chipsetem 965 wiem ze ten chipset nie obsluguje pamieci ECC ale wiem takze ze pamiec ECC moze dzialac bez obslugi ECC ( wylaczajac te funkcje w biosie plyty glownej ) czy ktos probowal uruchomic pamiec ecc na tego typu plytach moja to ASUS P5B-Deluxe WIFI-AP mam mozliwosc kupic taka pamiec ale nie chcialbym zeby sie okazalo ze nie bedzie dzialac z moja plyta pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 poszukaj w temacie o tej plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpol Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 poszukaj w temacie o tej plycie szukalem na forum slow kluczowych p5b i ecc i jedyne wyniki to moj post jesli wiesz gdzie to bylo prosze o podanie linka lub lepiej odpowiedzi jesli ja znasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Tu pisza tak: KLIK a na stronie Asusa pisza tak: KLIK i badz tu madry :mur: Z pamieciami ECC to jest zawsze loteria. Radzilbym dolozyc troche kasy i kupic pamieci non-ECC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpol Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Tu pisza tak: KLIK a na stronie Asusa pisza tak: KLIK i badz tu madry :mur: Z pamieciami ECC to jest zawsze loteria. Radzilbym dolozyc troche kasy i kupic pamieci non-ECC czy naprawde nikt nie probowal pamieci ecc na tego typu plycie glownej ?? lub innej z chipsetem 965 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpol Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 czy naprawde nikt nie probowal pamieci ecc na tego typu plycie glownej ?? lub innej z chipsetem 965 odpowiedz dla wszystkich pamieci ecc dzialaja na asusie p5b ja testowalem microny d9dcn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...