Bartez89 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witam to mój pierwszy post, nie będę pisał nic o sobie bo wiem ze nikogo to nie obchodzi :) Chciałem Was zapytać ile wentylatorów można maksymalnie podczepić pod 1 molex ? Mogę pod 1 molex'a podłączyć 4 wentylatory ? Wszystkie będą chodziły na 5-6V dwa to wolnoobrotowce 80mm a pozostałe dwa to wentylatory z starych zasiłek. Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Mogę pod 1 molex'a podłączyć 4 wentylatory ?Tak Wszystko zależy jak mocny masz zasilacz ;-) Edytowane 11 Marca 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez89 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki za odpowiedź. Zasiłke mam zwyczajną Codegen 300W. Swoją drogą za jakiś czas mam zamiar zabrać sie za modding mojej starej budy, będzie relacja, będą fotki tylko potrzebuje czasu na przygotowanie zaplecza sprzętowego no i potrzebuje przede wszystkim czasu, którego ostatnio nie posiadam zbyt wiele. Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 W takim razie zmień zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 mocny wiatrak zżera ok. 6W prądu (mocna 12cm - sunon huragan :D) więc przy 10ciu takich nie było by problemu w jedym molexie ;) A małych takich jak Twoje.. możesz podłaczac bardzo dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4W3L Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 kup coś takiego http://allegro.pl/item173882083_przejsciow..._4_x_3_pin.html i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ale po co przesjciowki jak mozna to zrobic 'na ostro' ;) podobal mi sie tekst...... zwyczajny 300W CODEGEN :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez89 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja wiem jakie macie zdanie o tym cudzie techniki :] Wiem, że [ciach!]o i należy go zmienić, ale narazie działa mi bezawaryjnie już 5 lat :) Zmienie go w przyszłości. Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Razem z cala reszta budy zapewne po ogromnym wkur... poirytowaniu jak fpizdu posza czesc pracy ktora byla na dysku? Coz. 4 wiatraki 80mm na 6v? Hmm mozna i tak pytanie tylko jak beda grzechotac. No i jak sesnownie to rozmiescisz w budzie... Nie mow? Codeguano? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 działa mi bezawaryjnie już 5 lat :) No to trafiłeś 1/10000 egzemplarz który działa długo i nie wybucha :D Zmierz bo może jeszcze dobre napięcia trzyma, albo masz może jakiś czakram w domu który na niego działa swoją mocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 No to trafiłeś 1/10000 egzemplarz który działa długo i nie wybucha :D Zmierz bo może jeszcze dobre napięcia trzyma, albo masz może jakiś czakram w domu który na niego działa swoją mocąjak OT to OT :) niedawno mierzyłem temu zasilaczowi napięcia w zestawie z p4 1.8ghz i skoki były na poziomie 0.8v :D nawet w ilde były spore. Jeszcze lepsze że komp działał stabilnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 jedyny wniosek - miernik zly . codegeny / colorsity to potega ludzkosci ;) mi taki jeden ciagnal axp 2000+ @ 2000MHz , 9600xt i 2 dysk (80gb i 10gb) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Mam sie poirytowac za totalny OT :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A jak jest z Deltami? :) Kupilem ostatnio 3 sztuki, ale jakos obowiam sie je podlaczyc do zasilacza a tymbardziej do jednego molexa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Ja bym przyjal przelicznik 2xDelta=50W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...