szpachla2 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam. Jak w temacie, chce kupić za 100 zł. Opłaca się??? Będzie doby do podkręcania??? Mobo ASUS p5n sli. Grafa 7600 gt. Uciągnie podkręconego core2duo?? http://www.kapaza.be/detail/4646332/PSU_Chieftec_460W.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Powiem Ci tak ........jak o moc i stabilność chodzi to ok...........ale ,ja mam 620W 12S i po 3 min wentyl wchodzi na 2000 obr i wtedy jest strasznie głosny.........dlatego będe go zmieniał niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 może jakiś większy wentyl wsadzić??? da rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 może jakiś większy wentyl wsadzić??? da rade?Ja myślałem raczej o wolniejszym takim , który przy 12 ma 1200obr....tylko muszę dorwać taki który będzie pasował . oryginalny jest wypinany.....To jest chore aby wentyl walił prawie na 2000 przy obciązeniu ok 350W a z zasiłki wali chłodnym powietrzem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 konio68 - A jakie oradiatorowanie ma ten zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Twój chieftec nie ma nic wspólnego z tym wynalazkiem o mocy niby 460W. Więc weź go nie wprowadzaj w błąd. Generalnie jeśli sprawny to za tę cenę można brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Twój chieftec nie ma nic wspólnego z tym wynalazkiem o mocy niby 460W. Więc weź go nie wprowadzaj w błąd. Generalnie jeśli sprawny to za tę cenę można brać. wynalazek?? czy jest cos o czym nie wiem?? Ja myślałem raczej o wolniejszym takim , który przy 12 ma 1200obr....tylko muszę dorwać taki który będzie pasował . oryginalny jest wypinany.....To jest chore aby wentyl walił prawie na 2000 przy obciązeniu ok 350W a z zasiłki wali chłodnym powietrzem.... moze wstaw rezystorek na kabel z wentyla, taki 5 wat, powinno pomóc, ew. dwa wstaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Z ciekawości: kto jest producentem tego Chiefa (Sirtec raczej nie)? Edytowane 12 Marca 2007 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Enhance :-| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 ou...to nie za dobra wiadomosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...