Mr.Martin Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Powiedcie mi czy po zdjeciu tej zabezpieczajacej tasmy ze spodu radiatora nalezy jeszzce wyczyscic spod radiatora np spirytusem itp ? czy moze odrazu na procek ? Druga sprawa nakladanie pasty na procesor C2D - czy nadal jest opinia aby nalozyc troszeczke pasty na srodek procka i docisnac radiator a pasta sama sie rozejdzie , czy moze rozlozyc rownomiernie na calej powierzni procka paste ? ( pasta to Silver 5) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Nie no przydałoby się spodzik przelecieć, a co do pasty to polecają nakładać w ilości odpowiadającej ziarenku ryżu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Nie no przydałoby się spodzik przelecieć, a co do pasty to polecają nakładać w ilości odpowiadającej ziarenku ryżu. mam taki spirytusik w buteleczce do czyszczenia obiektywow aparatow - czy mozna nim poprzez nasaczony wacik ? pasty w ilosci ziarenka ryzu na srodek blaszki procka i nie rozprowadzac ( docisniety radiator rozprowadzi) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Może być spirytusik aby usunął pozostałości kleju, co do pasty- tak jak napisałeś. Edytowane 12 Marca 2007 przez centy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Może być spirytusik aby usunął pozostałości kleju, co do pasty- tak jak napisałeś. Tak to jakis spirytusik w tej buteleczce bo ladnie czysci obiektyw odparowujac Dziekuje za informacje i pomoc - napewno ulatwia i rozwiaza wiele problemow ktore mogly sie pojawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Kazdy spirytusik moze byc ;) Ja uzywam zwyklego kuchennego jak do tortow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 A ja ostatnio podwijalem mojej mamie zmywacz do paznokci, polecam i do tego ladnie pachnie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 jest temat o tym coolerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...