Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzisiaj nie ma klopotu z przeniesieniem numeru telefonu. Sa gratyfikacje z tego tytulu w sieci do ktorej przechodzisz wiec zmieniaj czym predzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 gucio dają nawet jak masz abo za 100 pln ... no chyba że biznesowy ale i tak jak widać nie zawsze działa .... Play płaci karę za przeniesienie się do nich w trakcie trwania umowy z orange ?? bo jak tak to orange od jutra najdalej pojutrza straci kolejnego naiwnego klienta za 100 pln .... do tej pory od 8 rano odebrałem już 16 smsów ze spamem od orange .... a na dodatek nadal mimo próśb nie wiem ile mam minut do danych sieci a liczył sam nie będe bo to nie moja brocha .... taki operator jak i SEPSA nasza kochana ... :( Napiszcie na jakich warunkach przenosicie się do Play ... im nas więcej tym weselej :twisted: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 A ja zostaje w Orange. Zaproponowano mi umowe na rok bez telefonu. Abo 50 zl. Dodatkowo co miesiac dostaje 80 zl na wszystko + 25 zl na Orange i stacionarne. W sumie 155zl do wykorzystania co miesiac co daje 174 min do wszystkch + 33 min do Orange i stacionarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...