Gość Ramzes The Great Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czesc Ludki, mam male pytanko, dzis sie dowiedzialem ze bede mial mozliwosc kupna Radeona 9500 Pro, jakiej firmy najlepiej brac ?? i czy wogole sie to opłaca ?? bo bedzie kupiony w raichu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tez sie zastanawiam wlasnie nad Radkiem 9500Pro i mysle o Herculesie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hercules. czekam na dostawe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Po co Hercules?? Za dużo mniej masz jakiegoś Saphire a prawie niczym się nie różni od Herca. No chyba że się ceny zmieniły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, tylko 1159zł??????? No to za taką cenę to się opłaca (no chyba że chcecie to podam namiary na 9700PRO za ~1250zł w pusełku His'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe Jak myslisz ? Dzieki firmie czy chipsetowi masz tyle pkt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe A ja mam Mint-a i mam 3850... I co za debeściak z tego Herculesa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe Jak myslisz ? Dzieki firmie czy chipsetowi masz tyle pkt ? pewnie to i to ma cos z tym wspolnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe A ja mam Mint-a i mam 3850... I co za debeściak z tego Herculesa ??? moze jak bym mial tyle ramu to mial bym 4000 3d markow :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, tylko 1159zł??????? No to za taką cenę to się opłaca (no chyba że chcecie to podam namiary na 9700PRO za ~1250zł w pusełku His'a) Z łaski swojej podja mi te namiary na maila piter@multicon :) Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Hercules jest de besciak :D hehe 3605 3d markow 2003 :D hehe A ja mam Mint-a i mam 3850... I co za debeściak z tego Herculesa ??? moze jak bym mial tyle ramu to mial bym 4000 3d markow :> Nietlumacz sobie tego iloscia ramu. Kazdy r9500pro bedzie dobry, te karty sa za dobre zeby jakas firma je zle zrobila. Biez byle jakiego oczywiscie Herc b.dobry ale jak widac wcale niemusi byc najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 macie racje panowie. ale zadna karta nie wyglada tak jak hercules! ehh te radiatorki na pamieciach...malinka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 taaa przeplacac prawie 250 zeta za sam kolor :lol: jak dla mnie karta moze byc nawet rozowa i w kwiatuszki byle by miala dobra wydajnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 taaa przeplacac prawie 250 zeta za sam kolor :lol: jak dla mnie karta moze byc nawet rozowa i w kwiatuszki byle by miala dobra wydajnosc to masz jakies lewe cenniki. jest drozsza o 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, tylko 1159zł??????? No to za taką cenę to się opłaca (no chyba że chcecie to podam namiary na 9700PRO za ~1250zł w pusełku His'a) Z łaski swojej podja mi te namiary na maila piter@multicon :) Dzieki Dzisiaj tam ide to wezme nr telefonu i podam ci go na wieczór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Kwiecień ---> jeśli możesz to podeślij mi te namiary na ten radki na lordrush@2com.pl thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...