Jacka Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam Jestem uzytkownikiem liveboxa i w zaden sposob nie moge skonfigurowac dc++. Dziala mi jedynie jako passive, mimo tego ze odblokowalem porty i wpisalem je w ustawieniach. Gdyby komus chcialoby sie pomoc, bylbym wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 odblokowales porty, ale czy je przekierowales w liveboxie na twoj komputer i czy odpowiednio zmieniles ustawienia dc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Przkierowanie działa na konkretne IP. Twój komp musi mieć je ustawione ręcznie na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Przekierowanie robisz w "Virtual Serwer" w liveboxie, jak koledzy wczesniej pisali, na swoje wewnetrzne ip. PS. DC++ sucks, uzywaj torrentow, albo emule i ciesz sie wolnoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Wiem jak odblokowuje sie porty, wiem ze ip musi byc ustawione na stale :razz: Robilem to juz wczesniej dla emule i utorrenta i wszystko dziala jak trzeba w w/w programach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...