f3nikz Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Chcę zakupić nową płytę główną bo mój Gigabyte ds4 spisuje się wręcz fatalnie (chyba trafiłem na jakiś lipny egzemplarz i coś się gryzie w mojej obecnej konfiguracji mimo wgranego najnowszego biosu). Moje typy są następujące: - Asus P5N-E SLI nVidia nForce 650i SLI - Asus P5B Deluxe Intel P965 - Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI - Abit AW9D - Abit AB9 Pro Szukam wydajnej płyty głównej podatnej na OC i dobrej dla mego C2D E6300 i 2x512 ddr2 OCZ PC6400 Platinum.. Stabilność to podstawa, nigdy jeszcze nie miałem płyty na Nvidii i powiem, że oferta jest ciekawa.. Każdy z podanych przeze mnie modeli coś w sobie ma i różnią się one cenowo dlatego czekam na wasze opinie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Asus P5N-E sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Asus P5N-E SLI nVidia nForce 650i SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Asus P5N-E SLI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...