bnb Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 na ile vcore mozna puscic tb 1.2 ghz moj idzie na 1.93 v :P na ile mozna go jeszcze podciagnac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Myśleże na AC to 2,0V można. A na wc + pelt to >2V :). Ale moge sie mylic wiec najlepiej podnies i monitoruj temperature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 moj pojdzie na wc na 2,075V a moze wiecej(na tyle dzialal) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNACetHLOn :D Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 HEJKA a wiecie ile może pójść muj TB 1000. Kodzi mi powyżej 1200 (tzn. 9,5 X 133 ? ) Najwięcej wyciągnpołem 1250 ale nie weszedł do windowsa :P. Nie wiem czego to wina może żle odblokowałem mnożnik ? Aha temp mam max 53 stopnie :P na 1200 Full Load Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja mojego duraka na 2.7V kiedys puscilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyq Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 u mnie na 1.87V A1.0 chodzi stabilnie na 1.53 a do windy wchodzi na 1.57 temp. max 52 - chłodzenie spire+arctic silverIII+coper[/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 ja mojego duraka na 2.7V kiedys puscilem Chyba tylko raz go włączyłeś ...... Na jakiej płycie nastawiłeś takie napięcie ?? Ale wydaje mi się że się pomyliłeś z tym napięciem i chciałeś napisać 2.2V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 nie pomylilem sie kiedys zle zrobilem moda na a7v133 i mi sie z lekka wysokie napiecie zrobilo, chlodzenie jak ponizej swoja droga to sa ludzie ktorzy na modowanych abitach kt7a mieli i po 2.8V z durakami 600@ 1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 hehe moj tb 1.2 poszedl na 1.65 :D ale sie wiesza windoza podczas testow :D i czasami tylko sie wlancza :] nie moge mu dac wyzszego napiecia niestety max 1.95 :( plyta nie da wiekszego msi k7 master :( wracam na 1.5 szkoda ze nie mozna dac wiecej niz 150 fsb :D ide szukac biosu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 no nareszcie jkis pozodny oclocker 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zaraz bede mial inna plyte :D brat ma abita kg7 :twisted: yehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...