turzol Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Właśnie upolowałem te pamiątki w barwkomp.pl i po przeslaniu tam maila w celu dowiedzenia się na jakich kościach są te TWINMOSY otrzymałem taką informację: "Pamięci są na kościach M-TEC 6.0" Doradźcie mi !! Brać je czy nie :?: Co oznacza skrót 6.0 - 6ns?? Chcę je puścić na fsb 166. Potrzebuje odpowiedzi do dzisiaj! Z góry dzięki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 jak chcesz 166 tto kup pamieci 333 ktore sa 10zl drozsze i nie bedziesz mial problemu ... a jak te sa 333 to dlaczego mialy y nie pujsc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 te sa 333. wiec nie ma zadnego problemu!! jedynie co to musisz o timingi wlaczyc jak najlepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ale co oznacza te 6.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 6 ns - czas dostepu. Podziel 1000 przez czas dostepu i masz nominalna czestotliwosc pracy pamieci: 1000/6=166.6(6) MHz czyli 333 MHz DDR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 THX Paszczu!!! BTW Ile kosztuje przesyłka (orientacyjnie) poprzez pocztę lub kuriera. Pytam bo pierwszy raz kupuje cokolwiek w skl. internet.THX Paszczu!!! BTW Ile kosztuje przesyłka (orientacyjnie) poprzez pocztę lub kuriera. Pytam bo pierwszy raz kupuje cokolwiek w skl. internet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 10 albo 12 zl Poczta Polska (Pocztex)- ja tak zamawialem grafe w Barwkomp i byla za 2 dni bodajze:) a co do pamiatek to mam takie same tylkoz e 256 MB ale polecam, przy ustawieniach 5 2 2 2 Cas2T dochodza do 178 MHz :) na 200 MHz przy ciut gorszych timingach chodza lajtowo:) w testach jakie czytalem TwinMosy dochodza nawet do 224 MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...