quattro Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Witam ponownie. Zastanawiam się nad płyta główną pod AM2. Daję do porównania : ASUS M2N-E nForce 570 Ultra ASUS VS. DFI Infinity NF Ultra II-M2 (Nvidia nForce4 Ultra)DFI Która płyta będzie lepsza, do O/C, która wogóle jest lepsza? (Jeśli to ma w czymś pomóc to piszę że do płyty daję A-data Vitesta(2x1gb) 667MHz.Czy te pamięci nie będą się gryzły z tą płytą?) POMÓŻCIE :unsure: Edytowane 20 Marca 2007 przez quattro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 DFI, duuużo większe napięcia możesz na niej ustawić, większe HTT wytrzyma, nie pójdzie zasilanie z dymem, nie będziesz miał problemów z nią przy OC. Asus pod względem OC się do DFI nie umywa. Ewentualnie Abit, ale ze względu na lego współczynnik możliwości/cena. (jest 100zł tańszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 DFI Infinity Nf Ultra Ii-m2, tak jak kolega wyżej napisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Dokładnie. DFI Infinity jest najlepszym rozwiązaniem pod AM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Rowniez polecam DFI, sam ja posiadam i narazie na defaulcie (lekkim OC) nie zawodzi mnie... tyle ze cos male HTT osiagnalem na niej, ale to pewnie przez moje n00bostwo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Witam ponownie. Zastanawiam się nad płyta główną pod AM2. Daję do porównania : ASUS M2N-E nForce 570 Ultra ASUS VS. DFI Infinity NF Ultra II-M2 (Nvidia nForce4 Ultra)DFI Która płyta będzie lepsza, do O/C, która wogóle jest lepsza? (Jeśli to ma w czymś pomóc to piszę że do płyty daję A-data Vitesta(2x1gb) 667MHz.Czy te pamięci nie będą się gryzły z tą płytą?) POMÓŻCIE :unsure: Jeśli Asus do OC to poniżej tego http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=4503 nie warto kupować i 40 zł warto dopłacić. (4 fazy w deluxe i przyzwoita regulacja napięć, tylko 3 fazy w 570-ultra i kaszana z ustawieniami napięć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Jeśli Asus do OC to poniżej tego http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=4503 nie warto kupować i 40 zł warto dopłacić. (4 fazy w deluxe i przyzwoita regulacja napięć, tylko 3 fazy w 570-ultra i kaszana z ustawieniami napięć). a inni co myślą o tym ASUSIE deluxe? (ten co w linku?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Też myśle o zakupie tego Asusa!! Podobno w DELUXE daje rade może nie jest tak dobry w OC ja DFI ale jest za to na nowyszm układzie i jeszcze dodatkowym plusem jest wyposazenie!! Zastanawiam sie jakie on ma napięcia na Pamięciach 1,95??? Bo słyszałem, ze w Delux jest 2,5V!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...