jaco_o Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 witam.. od ok miesiaca jestem posiadaczem asusa z windowsemmedia center i pojawil mi sie nastepujacy problem...w zaden sposob nie moge wylaczyc speakera...jesli takowego posiadam, ale domyslam sie ze posiadam gdyz podczas zwiekszania lub zmniejszania glosnosci a takze podczas np. otrzymywania wiadomosci z gg odzywa sie takowy...nie bardzo wiem co z tym zrobic.. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Wydaje mi sie że chodzi tu o to że usunąłeś schemat dźwiękowy w panelu sterowania i teraz taki wlasnie dzwiek wydaje przy podglasnianiu czy gg, ja osobiscie ma to samo ale tylko przy zmianie glosnosci, przy gg cisza, zadnych dzwiekow, sprawdz teź inne stery do dzwieku moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...