Elhau Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Otóż na obecnym etapie składania zestawu nie jestem pewien tylko jednej rzeczy. Jakie Ramy wybrać. Poszperałem trochę, znalazłem trochę możliwości, ale nie wiem która z nich najbardziej mnie zadowoli w zakresie cenowym do ok.700zł. Serdecznie proszę o typy. PS. Nie wiem czy jest sens dopłacać do 800mhz skoro 667mhz sa sporo tańsze. Czy jeśli zamierzam co-nieco kręcić, będzie to dla mnie wielka różnica? --- Tutaj trochę takie zaprzeczenie tego co wcześniej powiedziałem i jednocześnie pytanie czy to są dobre karty: G.Skill DDR-2 F2-5400PHU2-2GBNS [667Mhz - 629zł] PDP Patriot 2GB DDR II 800CL5 Dual KH [ 800Mhz - 610zł ] (Czemu tak tanio? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shady Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=6133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...