Tomsx4 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Chcę sobie wymienić kartę graficzną tylko nie wiem na którą sie zdecydowac czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Radeon X1950 Pro Asus 256MB TVHD / 2xDVI (HDCP) czy też GeForce 7900 GS Galaxy 256MB HDTV & 2x DVI (PCI-E) (540/1500 1.2ns) Zalman. Prosze o rade. Aha i czy mój 350W zasilacz pociągnie te karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Jeśli bawisz się w OC to bierz 7900GS jesli nie krecisz to bierz X1950Pro, co do zasilacza to podaj jakiej jest marki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Tylko nie w komputroniku bo drogo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsx4 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Tylko nie w komputroniku bo drogo :wink:wiem ze drogo. ja tylko tam przegladam bo duzy wybur a potem kupuje gdzie jest najtaniej Jeśli bawisz się w OC to bierz 7900GS jesli nie krecisz to bierz X1950Pro, co do zasilacza to podaj jakiej jest marki ???chyba tracer. A ile moza wyciagnac z tej 7900gs? bo ja w zasadzie jeszcze nie podkrecalem tak powaznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) a ja mam do ciebie pytanko po jaką cholerę założyłeś aż 4 takie same tematy!!?? a co do tego co jest leprze 7900gs czy x1950 pro to przejrzyj sobie temat o nich a na pewno będziesz wiedział co wybrać edit: lol nie 4 ale 5 takich samych tematów!! (przejże kolejne strony z nowymi postami/tematami i może się okaże że jeszcze więcej żeś ich napisał!!??) edit2: jak bym się mylił jest i 6 taki temat Edytowane 22 Marca 2007 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Może kliknął kilka razy bo net mu mulił? 7900GS duuuuże OC 20% to standard -1950PRO dobra wydajność bez OC, słabe OC ale za to AA+HDR A czy jedna karta jest lepsza czy druga to różnie bywa ogólnie wydajnościowo są podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsx4 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Może kliknął kilka razy bo net mu mulił? 7900GS duuuuże OC 20% to standard -1950PRO dobra wydajność bez OC, słabe OC ale za to AA+HDR A czy jedna karta jest lepsza czy druga to różnie bywa ogólnie wydajnościowo są podobne. No kliknolem kilka razy przez przypadek. A co z tą zasiłką wydoli? tracer 350w. hmmm teraz mam ostatnio mialem radeona teraz gf to teraz znowu kolej na radka :D musze sie jeszcze zastanowic oczywiscie czekam na jakies porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 A co z tą zasiłką wydoli? tracer 350w.raczej mało prawdopodobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsx4 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 raczej mało prawdopodobne.to chyba będe musiał sobie dynamo do pc podlączyc lol. ale nic pozyjemy zobaczymy nie takie cuda widzialem się dzieją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Są zasilacze DELTA 450W na Allegro za 80zł i do tego bierz 7900GS (na X1950Pro chyba już nie starczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsx4 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Są zasilacze DELTA 450W na Allegro za 80zł i do tego bierz 7900GS (na X1950Pro chyba już nie starczy).A jak by mi starczylo to brac X1950Pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdi Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 IMO 7900GS lepiej. No i oczywiście tą deltę... bo za cholerę Ci ten tracer tego nie uciągnie. I nie tylko tego. Ewentualnie w pewnym momencie z kompa poleci magiczny dymek i oszczędność kilkudziesięciu złotych przełoży się na wydatek kilkuset złotych za wymianę spalonych części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...