neomagnet Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Witam, W mojej mp3-jce zepsuły sie słuchawki, a raczek wtyczka, lewa gra cały czas a prawa raz gra a raz nie. Chciałbym kupić coś nowego ale kompletnie się nie znam. Chodzi mi o słuchawki dokanałowe (czy jak to sie zwie). Najlepiej czarne, cena ok 50zł. Myślałem nad czymś takim: http://www.allegro.pl/item177403821_genius...fi_gw_fvat.html Czy będą chociaż miały podobną jakość do oryginalnych?? Nie ukrywam, że na jakości mi bardzo zależy, ale wiem że fundusze nie są zbyt duże to nie moge wiele wymagać. PS. Jak zły dział to proszę o przeniesienie, ale tylko tu mi pasowało. Edit: Co myślicie o creative EP-630?? Edytowane 23 Marca 2007 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Co myslimy o EP630!? Wystarczy przeczytac pare ostatnich stron w temacie o sluchawkach, same pochlebne opinie, chociaz moim zdaniem sa przecietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 jezeli do 50zl to tylko EP630. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Za 50zl nie dostaniesz EP630. Chyba że jakieś podróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Na allegro są jakieś ep630 po 50zł np. te: http://www.allegro.pl/item178022512__orygi...gwarancja_.html Ale nie wiem czy to nie są podróbki. A co sądzicie o tych słuchawkach genius?? są dobre? Znalazłem ep-630 za 70zł, chyba mógłbym dołozyc troche kaski, ale nie mam pewności czy to nie będą podróby: http://www.allegro.pl/item175895389_box_sl...uper_cena_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Zasada jest prosta: wszystkie EP630 bez pudełka i z gwarancją inną niż 2 lata to podróbki. Te drugie to jużo oryginały - spełniają podane przeze mnie kryteria. Edytowane 24 Marca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Poczytałem troche o słuchawkach i teraz zastanawiam się nad produktami firmy SENNHEISER, a dokładniej nad modelem mx500. Wolałbym jednak creativy bo często słucham muzyki jeżdząc na rowerze, a te mx500 nie będą tak dobrze izolowały ucha. Co byście mi polecili do ceny ok 80zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 W sumie w tej kwocie nie ma nic lepszego niż EP630 i MX500. Jeżeli lubisz naprawdę mocny bas, to bierz EPki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Jak sie chcesz szybko zabic na rowerze to tez bierz EP'ki :P ja juz pare razy bym wpadl na miescie pod samochod, naprawde latwo jest sie zapomniec. Brzmieniowo MX500 sa lepsze od creative'wow, ale sennki nie maja tak mocnego basu, a wielu ludziom glownie o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...