ravelyeah Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam! Mój aktualny sprzęt to: AMD Sempron 2400+ 1,66ghz, płyta gł z wejściem AGP, gf fx5200, 512ddr. Czy zakup karty gf 7600gs i dokupienie 1gb ddr jest dobrym rozwiązaniem jeśli zależy mi na zwiększeniu możliwości multimedialnych (gry) mojego komputera ?? Czy ten sprzęt będzie w pełni wykorzystywał tą kartę graf i nie będą się jakoś ograniczały?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Wydaje mi sie ze procek nie wydoli ;) troche za slaby do takiej grafy :) Edytowane 24 Marca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 IMO lepiej sprzedaj to co masz i kup coś na AM2/939.Polecam konfigi sysaka zanim zapytasz co kupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Jaka plyta glowna, moze semprona da sie podkrecic na 2 GHz ? Jak do mojego kompa wrzucilem 7300GT to gierki smigaly az milo. Edytowane 25 Marca 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 to że wydajności s64/a64 @ 3ghz na tym nie będzie to żadne odkrycie ;) żeby to miało sens warto by pomyśleć na jakimś oc, sA poniżej tych dajmy na to 2,2ghz to na dzisiaj padło do grania jak nie będzie szło z oc zastanów się nad przesiadką choćby na s754 i s64, @ ~2,5-2,7ghz będzie to dużo dużo szybsze i niewiele droższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...