Skocz do zawartości
Misio-Jedi

Podlaczenie Monitora Do Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

W pracy rozdawali monitory CRT Mitsubishi (firma sie przesiada na LCD) to wzialem jednego zeby go podlaczyc do laptopa.

Ale karta graficzna w moim laptopie zna tylko jedna czestotliwosc odswiezania - 60 Hz. To wystarczajaco na LCD w laptopie, ale nie dla CRT.

Zastanawiam sie co zrobic - sciagnac inne sterowniki ? Producent laptopa tego nie zaleca...

Moj laptop to HP Pavilion a karta graf to Radeon X700.

:unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pracy rozdawali monitory CRT Mitsubishi (firma sie przesiada na LCD) to wzialem jednego zeby go podlaczyc do laptopa.

Ale karta graficzna w moim laptopie zna tylko jedna czestotliwosc odswiezania - 60 Hz. To wystarczajaco na LCD w laptopie, ale nie dla CRT.

Zastanawiam sie co zrobic - sciagnac inne sterowniki ? Producent laptopa tego nie zaleca...

Moj laptop to HP Pavilion a karta graf to Radeon X700.

:unsure:

mam ten sam problem, raczej to nie jest wina sterowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano nie wykrywa, ale wczoraj poprosilem kumpla zeby mi pomogl (a on od kompow jest spec) i on przejal zdalnie kontrole nad moim laptopem. Nie wiem jaka sztuczke zrobil, ale pojawily sie inne czestotliwosci i nawet w pewnym momencie dzialaly oba monitory na raz i na jednym wyswietlala sie kontrolna jedynka a na drugim dwojka (czyli tak jak powinno byc) z tym ze CRT za chiny nie chcial lyknac innych czestotliwosci, tylko 60 Hz.

Kumpel nie wiedzial co z tym zrobic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi