Misio-Jedi Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 W pracy rozdawali monitory CRT Mitsubishi (firma sie przesiada na LCD) to wzialem jednego zeby go podlaczyc do laptopa. Ale karta graficzna w moim laptopie zna tylko jedna czestotliwosc odswiezania - 60 Hz. To wystarczajaco na LCD w laptopie, ale nie dla CRT. Zastanawiam sie co zrobic - sciagnac inne sterowniki ? Producent laptopa tego nie zaleca... Moj laptop to HP Pavilion a karta graf to Radeon X700. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ja bym sprobowal na innych sterownikach, zawsze mozesz wrocic do poprzednich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 W pracy rozdawali monitory CRT Mitsubishi (firma sie przesiada na LCD) to wzialem jednego zeby go podlaczyc do laptopa. Ale karta graficzna w moim laptopie zna tylko jedna czestotliwosc odswiezania - 60 Hz. To wystarczajaco na LCD w laptopie, ale nie dla CRT. Zastanawiam sie co zrobic - sciagnac inne sterowniki ? Producent laptopa tego nie zaleca... Moj laptop to HP Pavilion a karta graf to Radeon X700. :unsure: mam ten sam problem, raczej to nie jest wina sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinsdale Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 A po podłączeniu monitora CRT nadal nie wykrywa pozostałych częstotliwośći? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ano nie wykrywa, ale wczoraj poprosilem kumpla zeby mi pomogl (a on od kompow jest spec) i on przejal zdalnie kontrole nad moim laptopem. Nie wiem jaka sztuczke zrobil, ale pojawily sie inne czestotliwosci i nawet w pewnym momencie dzialaly oba monitory na raz i na jednym wyswietlala sie kontrolna jedynka a na drugim dwojka (czyli tak jak powinno byc) z tym ze CRT za chiny nie chcial lyknac innych czestotliwosci, tylko 60 Hz. Kumpel nie wiedzial co z tym zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...