poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Jeżeli zacznę ściągać jakiś plik Steam`em, to czy mogę zatrzymać ściąganie, wyłączyć kompa, włączyć i zacząć od tego SAMEGO momentu co z kończyłem? Mam Dialoga i tam można być w necie bezpszerwy tylko 10 godzin. Nie jestem pewiem czy zdąrze zassać 400 Mb CS 1.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Download Steam`em dla CS ? Nie znam. Ale mogę polecić do tego typu zadań GetRaid-a, albo jeszcze lepszy - Download Accelerator Plus, który to program obecnie używam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Kurde :x . chłopcze nie odzywaj się jak nie wiesz co to Steam. Otóż 8) Steam służy do ściągania TYLKO rzeczy do CS. I chodzi mi o to czy ma taką samo funkcje jak inne downloadery np.: DAP. Czy można wzowić ściąganie w tym samym miejscu co się skończyło. Aby nie robić wszystkiego od zera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 z tego co pamietam co chyba przerywa a potem zaczyna od nowa sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...