Viperus Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam Kilka miesięcy temu kupiłem sobie laptopa [patrz sygnaturka] jednak okazało się że prawie w ogóle nie kożystam z jego głównej zalety - mobilności, tak więc ciągle sobie stoi na biurku, ostatni czasy zaczełem pogrywać sobie w Company Of Heroes przez LAN i niestety przez mizerny procesor gra przy większej liczbie jdnostek niemiłosiernie zwalnia co czyni grę denerwującą, tak więc doszłem do wniosku żeby sprzedać mojego Benqa a zamiast tego kupić stacjonarke, myślę że wyciągne za niego około 3k zł a za te pieniądze kupie sobie coś takiego: Benq FP91GP ----------- ~835zł Core 2 Duo E4300 ----- ~560zł Scythe Infinity ----------~170zł Asus P5N-SLI ----------- ~390zł A-Data 1GB 667MHz --- ~190zł Raidmax Smilodon ----- ~300zł Amacrox Warrior 450 --- ~170zł Genius ErgoMedia R800 - ~250 [Wie ktoś gdzie mogę dostać ten zestaw ?] Razem ~2900zł Resztę tzn. Grafe, dysk, dvd juz mam więc nie będą mi potrzebne Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 A komp nr. 1 z Twojego siga Ci nie wystarcza ? To może lepiej go zmodernizować, niż kupować trzeci stacjonarny komp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Na kompie nr.1 siedzi non stop mój brat, poza tym nie ma to jak gra przez lana w kilka osób, a kompa nr.2 urzywają moi rodzice i nie chcą żebym się do niego dotykał więc mi potrzebny jest ten trzeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...