Skocz do zawartości
Viperus

Nowy_desktop_za_używanego_laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kilka miesięcy temu kupiłem sobie laptopa [patrz sygnaturka] jednak okazało się że prawie w ogóle nie kożystam z jego głównej zalety - mobilności, tak więc ciągle sobie stoi na biurku, ostatni czasy zaczełem pogrywać sobie w Company Of Heroes przez LAN i niestety przez mizerny procesor gra przy większej liczbie jdnostek niemiłosiernie zwalnia co czyni grę denerwującą, tak więc doszłem do wniosku żeby sprzedać mojego Benqa a zamiast tego kupić stacjonarke, myślę że wyciągne za niego około 3k zł a za te pieniądze kupie sobie coś takiego:

Benq FP91GP ----------- ~835zł

Core 2 Duo E4300 ----- ~560zł

Scythe Infinity ----------~170zł

Asus P5N-SLI ----------- ~390zł

A-Data 1GB 667MHz --- ~190zł

Raidmax Smilodon ----- ~300zł

Amacrox Warrior 450 --- ~170zł

Genius ErgoMedia R800 - ~250 [Wie ktoś gdzie mogę dostać ten zestaw ?]

Razem ~2900zł

Resztę tzn. Grafe, dysk, dvd juz mam więc nie będą mi potrzebne

Co o tym myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kompie nr.1 siedzi non stop mój brat, poza tym nie ma to jak gra przez lana w kilka osób, a kompa nr.2 urzywają moi rodzice i nie chcą żebym się do niego dotykał więc mi potrzebny jest ten trzeci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi